Как работи фирма по почистване и извозване на отпадъци

Търсите фирма, специализирана в извозване на едрогабаритни отпадъци? Може би се замисляте, как да подредите дома си? Доверете се на хора с опит. Обадете се и всичко ще ви бъде поднесено лесно и удобно за вас…

Как работи фирма по почистване и извозване на отпадъци

Всичката работа може да бъде свършена за кратки срокове и в удобно за вас време. Най-хубавото на подобен тип дейности е, че не е нужно да вземате участие, да се потите, цапате или отделяте специално време. Може само да:

Резервирате услуга за извозване на обемисти отпадъци;

Да уточните деня, събота и неделя и след работно време;

Услугата включва работа, транспорт и изхвърляне;

Безплатни огледи за 7 дни в седмицата.

Когато това е планирано, може да проверите на кой етап, какво следва:

Стъпка 1

Обадете се във фирма по почистване и извозване на отпадъци и уведомете, какво трябва да бъде почистено и отнесено. Това може да е цяла стая, единичен тежък предмет или различни предмети, мебели, дивани и т.н. Може да изпратите списък с артикулите за изхвърляне;

Стъпка 2

Въз основа на вашето описание на отпадъците ще могат да ви дадат груба оценка на работата. Добре ще е да се, обърнете внимание, че окончателната такса за услугата по почистване и извозване на отпадъци  ще бъде дадена, след като операторите по извозването пристигнат на място и могат да оценят обема на отпадъците.

Стъпка 3: уговорете среща

Свържете се с екипа, за да си запазите час.

Стъпка 4: Кажете сбогом на боклука

След като всичко бъде премахнато и безопасно натоварено в превозното средство, специалистите по извозване на отпадъци ще се насочат към законоустановеното изхвърляне.

Видовете предмети от бита, които събират най-често са:

Мебели;

Стари дрехи;

Електрическо оборудване;

Смесени елементи;

Общи битови отпадъци.

Независимо дали трябва да почистите цяла стая, цялата си къща, мазето или гаража, експертите от фирма по почистване и извозване на отпадъци  могат да ви окажат голяма помощ.

Към подобен род услуги често се предлагат и допълнителни, които обхващат и корпоративни сектори, офиси и ресторанти.

Най-чести въпроси по почистване и извозване на отпадъци

  • Какво работно време имат от фирма за почистване и извозване на отпадъци?

Всеки ден от седмицата, с изключение на официалните празници (и то пак според уговорка);

  • Как се формират цените?

Тя се базира на количеството и теглото на отпадъците, които ще се изхвърлят.

  • С какъв вид материал може да се справите?

По принцип всичко, за което се сетите. Все пак, имайте предвид, че ще е начислена допълнителна такса за безопасно изхвърляне на хладилници, климатици, микровълнови печки, телевизори и др.

  • Трябва ли сами да изнасяте?

Екипите от професионалисти по извозване на отпадъци ще се погрижат за това вместо вас. Автоматично ще са на разположение за извършване на пробни периоди, за да ви гарантират услугите, които предлагат.

  • Как изхвърляте отпадъците?

След събиране на всичко необходимо за изхвърляне, професионалният екип ще ги транспортира до събирателния център предназначен за изхвърляне и рециклиране на различни видове отпадъци.

Scroll to Top