Почистване на мази и тавани със смес от 4 съставки

Разберете как да се отървете от праха в къщата и да планирате почистване на мази и тавани.

Смес от 4 съставки, които ви отървават от праха в къщата – почистване на мази и тавани, за да не бъде депозиран върху мебелите дълго време

Ето най-добрата комбинация само от четири съставки, която ще направи къщата ви безупречна само за няколко секунди.

Сместа, която премахва праха

Във всяко домакинство отстраняването на прах е ежедневна дейност, предназначена да поддържа чистота и да гарантира здравословна среда за жителите. Откритието, че прахът се връща малко след отстраняването му, може да бъде разочароващо и обезкуражаващо за много хора. Какво тогава да кажем за почистване на мази и тавани, където прахта не се чисти ежедневно.

Почистването в къщата е от съществено значение не само от гледна точка на естетическия аспект, но и за здравето на наемателите. Елиминирането на праха и мръсотията е от решаващо значение за предотвратяване на появата на микроби и микроби, намалява риска от респираторни или дерматологични разстройства.

За да получите ефективно решение, срещу прах ще ви трябват прости съставки, които обикновено може да намерите във вашата кухня. Ето рецептата:

Смес от 4 съставки, които ви отървават от праха при почистване на мази и тавани и то за дълго време:

1/2 литър вода;

1/4 чаша оцет;

2 чаени лъжички зехтин;

Етерично цитрусово масло за аромат.

Смесете тези съставки в контейнер, като се уверите, че получавате хомогенен разтвор. Изсипете разтвора в бутилка със спрей, така че да може лесно да се нанася върху повърхностите.

За да почистите праха, напръскайте разтвора върху кърпа от микрофибър и внимателно избършете повърхностите, в които се натрупва прах. Ще забележите, че след няколко дни прахът ще се отлага много по-бавно и в по-малко количество.

Това решение е ефективно и икономично, предлага естествена и нетоксична алтернатива на търговските почистващи препарати. Освен това зехтинът подхранва и защитава повърхностите, оставяйки след себе си свежа и приятна миризма.

Източник: Chistya.Com

Scroll to Top