Дамски блузи с големи размери – разнообразие от стилове, цветове и шарки

За едрата жена проблемът с избора на перфектни дрехи за гардероба и дамски блузи с големи размери е много по-наболял, отколкото за стройната дама. Трудността при намирането на продукт с подходящ размер, стил и цвят кара притежателките на извити форми, да измислят и създават стилен външен вид, базирайки се на няколко основни неща.

В гардероба на всяка пълничка лейди трябва да има няколко блузи с различни стилове и цветове, а с правилния избор на стил и цвят могат да подчертаят и достойнството на фигурата.

Най-добрите стилове дамски блузи големи размери са:

За да намерите перфектната блуза за пълна фигура  е важно да следвате съветите на стилистите: обърнете внимание на стила, изберете правилния цвят, правилно определете размера. Само в този случай можете да вземете наистина добър продукт, който да стане основа за стилни и изразителни изображения.

Удължените модели туники и дамски блузи големи размери са не по-малко популярни. Този стил е идеален за дамите с изваяни бедра, които трябва да ги поприкрият. Дължината на туниката трябва да е правилно избрана, за да покрие недостатъците. Туниката може да е свободна и лесно да се трансформира с помощта на тясна каишка.

Хармония на цвят и модел

Противно на общоприетото схващане, жените с наднормено тегло могат да носят бяло, светло и райе. Важно е само да изберете правилния модел на продукта, неговия цвят и шарка, както и идеалната рамка за него. Строга класическа сива или черна блуза, разбира се, е красива и елегантна, но не бива да се отказвате от ярко алено или сочно райе заради нечие мнение.

Дамски блузи големи размери – разнообразие

За максимално удобство и комфорт, всяка буйната красавица трябва да има поне пет блузи, изработени от различни материали. Само такъв комплект ще даде необходимата свобода за избор на изображение.

Водещата блуза в гардероба на пълничката жена трябва да е скромна по стил и цвят. Това трябва да е блуза голям размер и такъв модел, който често се превръща в празен лист, върху който е лесно самото демонстриране на ярки бижута или стилни аксесоари. Този стил на обличане сам може да бъде семантичен център на бизнес имидж. Сивите, бежовите, черните, перлените са предпочитаните цветове за такива артикули.

Щом вече знаете толкова много за гардероба на макси жената, време е да пристъпите към пазаруване. Това може да направите и от тук: loveyourcurvy.com.

Scroll to Top