Най-желаните от дамите обувки

Най-желаните от дамите обувки през новия моден сезон

Жизнерадост, в съчетание с романтика и елегантност – така можем да опишем новите модели обувки, с които дизайнерите плениха дамски сърца през този сезон. Но нека да разгледаме поотделно най-нашумелите тенденции.

Акцент върху петата

Акцентът върху петата е един от най-популярните! Комбинациите от текстури и контрастни вложки определено умеят да подчертаят умело геометрията на дамските обувки. Много са популярни декоративни елементи от велур, лак, камъни, пайети и други. Те се използват за подчертаване на всяка една част от дамските обувки, най-вече – петата.

Ресни

Ресните при модните обувки са друга тенденция на сезона са предназначени за дамите, които искат винаги да изпъкват и да печелят вниманието на околните. Ресните с всякаква текстура и издържани в различни нюанси са особено популярни в момента. Те са страхотни и изглеждат еднакво добре както при летните модели като джапанки, сандали, чехли, така и при обувките и ботушите, предназначени за есенно-зимния сезон.

Пера

Ефектните пера са друга екстравагантна тенденция при модните обувки този сезон. Перата са смело и оригинално решение. Заложите ли на сандали, в които перата са основният декоративен елемент, ще изглеждате страхотно – нежно, стилно и женствено.

Змийски принтове

Те са в полезрението на дизайнерите вече няколко поредни години, но цветовата гама през този сезон е доста различна –  от класически кафяво и зелено, до сочни лилави и розови нюанси. Тази тенденция е еднакво популярна и що се отнася до сандалите, и по отношение на обувките и ботушите. Подобни принтове са супер ефектна комбинация, която кара притежателката на обувките да изглежда особено дръзка.

И така, сега вече сте информирани точно кои обувки са модерни през този сезон и ако все още не сте го направили, можете да попълните гардероба си. Както забелязвате, някои тенденции не са нови, но все пак носят и нещо различно. А общото между всички е, че  имат една и съща цел – да направят вашият аутфит възможно най-женствен.

Източник: Онлайн магазин за обувки МЕС

 

Scroll to Top