Почистване на апартаменти

Почистване на апартаменти, премахване на стари мебели и боклук от апартаменти

Невероятно трудно е да се отдели свободно време за общо почистване на целия апартамент, защото може да отнеме повече от един ден, така че не всеки може да си позволи този лукс. В резултат на това нещата се натрупват, почистването се отлага и спомените за него предизвикват само раздразнение. Наистина професионално почистване е трудна работа. За него се отделя ценно свободно време.

Използвайки услугите на чистачи.com за почистване, получавате не само свободно време, но и чист апартамент. В същото време не е необходимо да харчите енергия за целия обхват на работата.

Почистване на апартаменти

Живеейки в апартамент, всички ние се опитваме да поддържаме реда. Но в случай, че апартаментът е празен, в него се натрупва прах, старите петна разяждат общия вид и това не вдъхва оптимизъм. След като поръчате почистването на апартамента от нас, може да сте сигурни, че нашите специалисти внимателно ще обработват всеки квадратен метър от стаята. Списъкът включва почистване на прах от всички повърхности, почистване на килими, миене на врати, прозорци, цокли, дезинфекция на ВиК и много други.

Необходимо е цялостно решение, включително дезинфекция на целия апартамент. В допълнение към общото почистване на помещенията. Стаите се дезинфекцират, както и отстраняването на неща, които не са подходящи за по-нататъшна употреба. Също така извършва се почистване на апартамента след голям ремонт.

Извозване на боклука от апартамента

Всеки от нас премина през такъв труден етап като ремонт в апартамента. И ние всички знаем колко боклук се генерира след всяка работа, но по-често става изненада. Дори и с лек ремонт, необходимостта от премахване на боклука от апартамента е от значение: голям брой опаковки, торби, отпадъци от тапети, стари покрития, кутии, мазилки, консумативи и много други. Ако ремонтът засяга прозорци, врати или водопровод, тогава обемът на строителните отпадъци ще удиви и обърка. Привеждане на всичко в двора, поне за известно време, няма да ви позволи и можете да спечелите глоба. Така че този проблем често е доста уместен.

Оказва се, че трябва да разрешите проблема със събирането на боклука от апартамента преди ремонта. Оставяйки тази задача по-късно, можете сами да създадете допълнителни разходи, като използвате товарни таксита. Друг вариант – постепенното премахване на боклука – ви обрича на дълъг престой близо до планината за боклук.

Една от възможностите е сключването на договор със специализирана фирма, проверила всички документи, регламентиращи дейността им. Това е необходимо, за да се гарантира по-нататъшното обезвреждане на отпадъците или отстраняването им на оторизирано депо. В противен случай е вероятно отстраненият боклук да свърши в съседните контейнери, а още по-лошо – в съседен двор.

Отстраняване на стари мебели

Ремонт … Купени нови 2 гардероба, легло, прозорци, нощни шкафчета и столове – и всичко това скоро ще бъде приятно за окото в реновиран апартамент, но … и какво да кажем за старите мебели? Най-логичният отговор е просто да вземете старите мебели някъде на сметището, но това ще отнеме: достатъчно време, собствено превозно средство и помощта на няколко не-слаби приятели. И тук са проблемите, които могат да възникнат при износ на стари мебели. Те се разпадат, когато се опитваме да преместим. Може просто да се наранят някои части, голямото количество мръсотия и прах … Не искате да се справите с това? След това изберете фирма за почистване: чистачи.com ние ще се погрижим за износа на стари мебели без никакви усилия от ваша страна.

Scroll to Top