9 любопитни факти, които не знаеш

Със сигурност и ти си имала периоди, в които ти се е искало по един или друг начин да разчупиш леда. Дали на фирменото парти, където все още си най-новата, или за да направиш впечатление на мъжа от съседната маса. Дали, за да се изтъкнеш пред шефа, или бог знае какво.

Винаги е добре да си „въоръжена“ с ледоразбивачки, като, няколкото „пирончета“, които получихме от INTERPOLEZNO.COM. С тях може да разбиеш всяка отделна ситуация. Прегледай ги, избери си някое и действай:

  1. Знаеш ли, че главозамайването, което всеки от нас изпитва от недоспиване, а не от махмурлук е много по-опасно за мозъка от самия алкохол.
  2. Знаеш ли, че Колин Фарел, които от много е смятан за разбивач на женските сърца, а от други за страстен почитател на бирата. Всъщност е и момчето на мама. Самият той споделя в свое изявление, че „майка му е най-добрият приятел в целия свят“.
  3. Най-новите изследвания показват, че от противозачатъчните, за които дамите смятат, че ги карат да пълнеят, няма нищо вярно. Специалистите са на мнение, че някои жени ги пият прекалено дълго, а така влизат в годините, в които по естествен начин качват килограми. Още любопитни факти за тялото от тази връзка.
  4. Друго изследване сочи, че мъжът, който не се бръсне всеки ден прави и по-рядко секс. Въпреки, че много жени и днес са на мнение, че „наболият мачо“ е много по-секси от този с лице като бебешко дупенце.
  5. Сексът наистина е така здравословен, както се твърди от години. Изследвания показват, че двойките, които правят секс два пъти седмично се разболяват от сезонни вируси много по-рядко от останалите, лишени от едноседмичните удоволствия.
  6. Знаеш ли, че хората, които се „палят“ лесно, са два пъти по-застрашени от инфаркт. Така, че ако се отнасяш към тази категории време е да поохладиш страстта или поне „горещата кръв“.
  7. Мъжете не са така отмъстителни, за каквито ги смяташ, но да си кажем честно, усещат облекчение, когато зърнат виновния наказан.
  8. Научни данни показват и, че мъжете, които са добри на дансинга имат по-симетрични тела, а това обещава и създаване на по-здраво поколение или казано накратко, много по-надеждни са за сериозна връзка.
  9. Учените са доказали и, че спорта за жени, които тренират без сутиен във фитнеса се отразява пагубно на гърдите им. При всяко енергично движение, гърдите отскачат с амплитуда 7,8 см, а това с времето води до по-бързото им увисване. Специалистите съветват да се носи сутиен за спорт, който намалява стреса за гърдите с до 78%.

Ако тези неща ти бяха от полза, научи още много lifestyle от тази връзка: https://www.interpolezno.com/category/lifestyle.

Scroll to Top