Почистване на тавани и мазета от старите мебели

Правите сезонно – пролетно или есенно почистване или планирате скорошен ремонт? Налага се да изведете всички обемни неща навън.

Няма нужда да правите нищо, просто се обадете, направете поръчка за екипи по хубаво почистване на мазета и тавани София.

В удобно време за демонтиране и изхвърляне може да поръчате желаните услуги от екипи с хамалин.

Назовете, за какви мебели става дума, както и приблизителните размери.

Какво получавате с поръчка на услуги:

Бързо пристигане на хамали;

Акуратно разглобяване и демонтаж на обемни мебели;

Товарене и рециклиране;

Грижа и отговорно отношение за опасностите от старото обзавеждане;

Бързо пристигане на хамали

Входящите поръчки се обработват, съставя се график за ефективна организация на работата. Екипите пристигат на посочения адрес в уговореното време. Предварително се обаждат на клиента, за да се потвърди часът и мястото на пристигане.

На какво още може да разчитате поръчвайки хамали за почистване на тавани и мазета в София:

Получавате възможност за коригиране на датата, часа на пристигане. За да направите това, трябва да се свържете предварително. Също така може да помислите за рециклиране на дивана.

Акуратно разглобяване на всички стари мебели, след почистване на тавани и мазета от старите мебели.

След пристигането и инспектирането на мебелите, хамалите започват да разглобяват. Това се прави възможно най-внимателно. Гарантира се уважение към собствеността на клиента и не се налагат довършителните материали. Демонтажът се извършва възможно най-бързо.

Товарене и рециклиране

Старата и обемна мебел изисква усилия и време. Не може да се направи без инструмент. Опитните хамали бързо разглобяват, изваждат, потапят и отнемат мебелите. Собственикът не трябва да прави нищо.

За опасностите от старото обзавеждане

За демонтаж и износ на стари мебели е добре да потърсите професионалисти и от гледна точка на безопасността от токсични ПДЧ материали. Освен, че ще спестите физически сили ще избегнете редица други проблеми.

Точен адрес и връзка може да намерите на: https://www.kostovi.bg.

Scroll to Top