Къде да хвърляте стари неща

Ще ви кажем къде да хвърляте стари неща и как да го правите бързо и лесно.

Защо сме най-добрите в бизнеса. Ние сме kostovi.bg.

Ето как да планирате изхвърляне на старите ненужни неща от апартамента.

Нежеланият боклук не е у дома

Старите неща, които вече не са ви нужни, със сигурност не са необходими на никой друг. Според статистиката, само 10% от всички тези неща могат да бъдат полезни на други

хора, те могат да бъдат дарени от бедните. Останалото дори бездомните няма да искат да вземат. Ако решите да премахнете старите мебели, разглобете всички боклуци и се отървете от ненужните неща, тогава от всеки апартамент или къща може да извадите около 8 различни боклуци. Ако не изхвърлите в, околната среда ще се превърне в отпадък за твърдо депо.

Стари неща, които вече не ви трябват, никой няма да ви вземе от къщата, ако преди това не им се обадите. Така фирма за почистване на мазета и тавани прави всичко това възможно.

Такива боклуци не оставяйте на входа, на кого не е известно. Това не е опция. Нежеланият боклук не е у дома, трябва да бъде хвърлен в кошчето. И не там, където често хвърляте органични отпадъци. Старите неща трябва да се изхвърлят на депо, където ще бъдат сортирани и изпратени за рециклиране.

Един от начините стари неща да се превърнат в боклуци е с помощта на бригада по почистване на мазета и тавани в цяла София.

Старите елементи трябва да се изхвърлят. Само по този начин. Не ги хвърляйте на неподходящи места, не организирайте естествени депа. Всичко, което трябва да направите, е просто да изпратите всички боклуци до мястото, където се сортират и рециклират. Имаме повече от едно сметище, чиито работници ежедневно се борят с тонове различни боклуци и стари неща, рециклират ги и ги унищожават, за да защитят екологията.

Те нямат време и ресурси да дойдат и да съберат старите ви неща за рециклиране. Те дори не знаят за вашите намерения да хвърлят боклук в кошчето. Вашето задължение е да изхвърляте старите неща, където е необходимо и да организирате тяхното разпореждане.

Scroll to Top