Интериорен дизайн на къща

Тенденции в интериорния дизайн не е случайност.Тя, както и останалите тенденции в света на модата се повтаря, според цикличност и може да се изчисли точно какво казват експертите.

С цел да се информира по-широка аудитория за тенденциите в бъдещи периоди, модни къщи, организират презентация, участия в международни изложения: Maison & Objet в Париж или на Salone Internazionale дел Mobile в Милано, и на iSaloni Москва Design Week в Москва и много други. Обобщавайки тези изложби могат да бъдат идентифицирани 7 основни тенденции , които намират своето предназначение в предстоящия сезон в областта на интериорния дизайн през 2018.

ГЕОМЕТРИЯ

Започнете с цялостно почистване на дома. Планирайте почистване на тавани и мезета и едва, когато пространствата ви са видимо освободени, проектирайте тяхната геометрия.

Не е задължително да е стриктна геометрия, но счупените линии, които леко нарушават пространството, отварят вратата към петото измерение. Не мислете, че такива елементи изпълняват само естетическа функция, дизайнерите са се погрижили, те да са и най-функционалните.

МЕТАЛНИ ЕЛЕМЕНТИ

Това е основната тенденция на зимата и всичко през 2017 г. Металът е добре дошъл във всичките му прояви и комбинации. Особено за любителите на златист оттенък, могат да се появят в различни интериорни елементи: полилеи, огледала, вази, холни маси и други. Използвайте металните фактури при неочаквани вариации.

ИГРА НА КОНТРАСТИ

Не се страхувайте да комбинирате впечатляващ ефект. Бруталният индустриален стил със своите груби текстури, перфектно се комбиниран с крехки материали. Чувствайте се свободни да украсявате таванското помещение с класически детайли – това е комбинация, която поставя интериора на върха на класациите!

ЕКОСТИЛ

Екологията сега се тревожи за всички и именно екостилът не излиза от интериорната мода. Естествените материали, преработено дърво, прибори от паднали дървета – всичко това е по-важно от всякога.

ФУТУРИЗЪМ

Тази тенденция се появява през 60-те години, а сега отново е на гребена на вълната. Дизайнерите са щастливи да използват бързо развиващите се съвременни технологии, като добавят към интериора звука преди своето време.

ПЕЧАТ

В новия сезон е модерно да комбинирате различни необичайни отпечатъци, които усложняват пространството. Придайте му специален, свободен характер. Основната тенденция на следващата година, може да се намери под формата на печат върху текстил, керамика и дори тапет.

СТЪПКИ НА СТЪКЛАТА

Дълбоките тъмни цветове са много важни тази година. Не се страхувайте, че вътрешността на къщата ще бъде твърде мрачна. Нежното добавяне на елементи в топли тонове, ще направите наистина уютен всеки модерен дом.

Това са само някои насоки, как да преобразите дома в модерен дом. Има фирма: http://www.depo.bg/izhvarlyane-na-stari-mebeli-v-sofiya-i-okolnostite, която може да изхвърли всичко старо и излишно от вашите терени.

 

Scroll to Top