Как да носим пола тип Молив

Името пола тип молив, а знаете ли, че всичко в особеностите й произхожда от разреза, а именно тези нейни характеристика и стесняването в колената я правят така ценна за нежния пол.

Този модел женска дреха има способността да подчертае съвършенството на женската фигура. Той мое да е по-издут в талията и обратно. Той ясно описва линията на бедрата и краката до нивото на коляното или дори по-ниско.

С цел да се създаде най-женствен начин, е необходимо да се спазват редица правила, отнасящи се до определяне максималното ограничение на ансамбли с помощта на разнообразие от поли: http://fashioncolors.eu/online-moda/damska-moda/дрехи-за-бизнес-среща.

  1. Класически стил.

За да се създаде образ на съвременния бизнес жена трябва да се използва комбинация от молив пола с блуза от лека материя (шифон), както и елегантни обувки с високи токчета. Перфектното допълнение към създаването на ансамбъл, който да е тъмно оцветен или с чорапогащи и/или чорапи. С настъпването на по-студено време, можете да промените тениската с поло, блузи от фина прежда или прилепнали якета.

  1. Романтичен стил.

Молив полата, създадена от тъкани с различна цветова палитра и украсени с различни щампи, в съчетание с туника пуловери или корсет (независимо от дължината). Това е най-добрата комбинация, която помага да се създаде най-женствен вид. В този случай, ако вашият избор е паднал върху полата с дантела по модела, той трябва да се комбинира с плътен цвят, гладки форми или декорирана с подходящи елементи. Разберете и за най-допускани грешки в модата: http://bgbg.eu/2017/09/15/топ-3-недопустими-грешки-на-вашето-изоб.

  1. Елегантен, дневен стил.

За ежедневна употреба, можете да се откажете за молив пола, ако е от материал като кожата, вълна или памучна тъкан. Цветовата схема на тази част от гардероба може да бъде много разнообразна. Но най-доброто допълнение към това е ансамбъла да бъде удобен при комбиниране с риза, жилетка или пуловер. В съчетание молив полата трябва да си приляга като модел и кройка с избора и в полза на моделите са обувки, като ботуши, обувки, сандали и пр. Разгледайте и тук: http://1sof.com/2017/09/18/ http://1sof.com/2017/09/18/къса-рокля-с-ефектен-десен.

 

 

Scroll to Top