Избелване на кожата. Какво е необходимо, за да бъдете Снежанка

Избелването на кожата е нещо, което трябва да се погледне с особено внимание. Ето, защо първо малко теория няма да е излишна.

На първо място, трябва да знаете, че не всеки може интензивно да избели нежеланите петна по лицето. Най-податливи на появата на петна и лунички са хората, които вече имат естествено тънка, суха кожа. Ето защо, преди да започнете избелване на кожата опитайте да изберете атаче козметика срещу пигментация и да узнаете откъде идва проблема.

Например, често се появяват лунички с недостиг на витамин С. Просто го включете в диетата и пазете от контакт и излагане на директна слънчева светлина. Външният вид на розацея и акне често са свързани със стомашно-чревни проблеми, които могат да бъдат отстранени, за да се получат по-здрав и по-равномерен тен. Освен това, сухата кожа е по-податливи на оцветяване от мазната. За да се предотврати появата на обрив от излагане на слънце, трябва да се ползва спрей и слънцезащитна козметика. Опитайте се да носите шапка с големи полета, големи очила, слънцезащитен крем на всяка открита част от кожата.

На каква база се прави избелване на кожата?

Като правило, повечето продукти и терапии за избелване имат пилинг свойства. Това е всеобхватна козметика, която обхваща всяка част от лицето. Това е, премахване на най-горния слой на кожата, което прави петната по-малко видими. Добре е да имате предвид, че точно както след почистване, незащитената нова кожа е по-податлива да се повлияе от слънцето, така че трябва да бъде защитени по два начина.

Избелващи агенти са в състав, в допълнение към пилинга и грижата с успокояващи компоненти, както и UV-филтри и терапевтични лекарства. Въпреки това, в допълнение, тя съдържа и консерванти и други химикали.

Следователно дамската козметика използва традиционни методи!

Например, един добър начин за поддържане и избелване на кожата и красотата е с помощта на морков. Полезни свойства и козметични рецепти с този зеленчук, като част ще ви помогнат не само за избелване на кожата, но също така и за да сте еластични и сияйни.

Средства за избелване на кожата

Билки, зеленчуци, плодове и цветя, като магданоз, краставица, лимон, женско биле, бял равнец ефективно допринасят за избелване.

Можете да миете лицето с отвара от билки, всяка сутрин и да тонизирате кожата.

 

Scroll to Top