5 евтини и забавни начина за актуализиране на Кухня

Не е нужно да изкроите цялото пространство и да изпразните портфейла, за да се получи изцяло нов външен вид.

Може да направите някои малки промени, които да актуализират изцяло интериора на кухнята. Ето някои решения, които да приложите и във вашия дом, а преди това наемете и фирма с хамалски услуги и транспорт:

Боядисаните шкафове са на мода тези дни. Ако имате малко свободно време може да ги свалите и да актуализирате не само кухнята. Достатъчни са няколко слоя нов цвят и проектът в действителност има много потенциал.

  1. Боядисаните шкафове изглеждат прекрасни, но няма да изглеждат напълно гладки, ако не им отделите нужното време. Имайте предвид, че всяка страна изисква време, за да изсъхне и едва тогава да се нанася втори и трети пласт. С фолио също може да преобразите кухненските шкафове. Направете почистване на мазетата и таваните, за да откриете много стари мебели за реставрация.
  2. Почистете дървото.

Няма значение колко чисти е вашата кухня. Това, което трябва да правите периодично е да почиствате всичко в нея. От приготвянето на храна се отделя много пара и мазни натрупвания, които редовно трябва да бъдат изчистване.

  1. Стегнете панти и врати, прегледайте всички чекмеджета. Ако имате неработещи механизми е добре да ги поправяте веднага, за да съхраните живота на кухненската мебел за по-дълго.
  2. Пердета и щори се нуждаят от освежаване. Колкото полезни и красиви са те, така могат да се превърнат в развъдник на бактерии и микроби. Поне един път в месеца ги сваляйте и почиствайте (изпирайте).
  3. Подът се нуждае от ежедневна грижа. Независимо дали става дума за ламинат, плочки теракота или дюшаме, пода е мястото, където падат най-много боклуци. Трохи, камъчета от обувките и кал, остатъци от храни по време на приготвянето им и след храненето. Наред с това, ако в дома си имате домашни любимци всичката мръсотия по пода се удвоява. Организирайте извозване на всички боклуци.

Изберете своя лесен, забавен и ефективен начин в почистване и актуализиране на кухнята!

 

Scroll to Top