Как да отстраним неприятни миризми от дома

Чистата, атмосферата става невероятна и ние сме изпълнени с радост и вълнение при постигане на пълен успех. Тъй като тези случаи са склонни да бъдат необичайно ние трябва да опитаме да удължим това чувство на удовлетворение за толкова дълго, колкото е възможно и да запазим нашите домове свежи. Следните съвети ще помогнат за почистване на апартамент и това да запазим чиста атмосфера за по-дълъг период от време.

Изолирайте пушачите в пушалнята

Несъмнено знаете колко много странични ефекти има в една област, където пушач седи. Ако сте пушач или някой в семейството ви е сте усетили как горяща цигара може да се отрази на въздуха в една стая. Не само това, но и на нашите завеси, нашите мебели и възглавници абсорбират аромат, само за един ден. Това води до здравословна атмосфера. За да се избегне този вонящ сценарий е добре пушачите да се изолират в една стая или на балкона. Ако някой иска да се насладите на дима на другите не трябва да страда и да диша въздуха. Освен това, за да се поддържа желан аромат, трябва да се купуват освежители за въздух. По този начин, вашите стаи ще миришат по-добре, дори ако не сте ги почиствали от известно време. Потърсете MAYSTORI.COM, когато се налага да изнасяте мебели и вещи от дома.

Кухненски миризми в традиционна кухня

Това е малко по-трудно, като се има предвид, че за разлика от пушенето, готвенето е съществена част от живота и поради това не може да се изключи. За съжаление, когато не се готви, няма много бъркотия, но бързо трябва да кажем сбогом на свежия въздух в обратната ситуация. Първото нещо, което трябва да направите, след подготовката на хранене е неутрализиране на миризмата. Това отнеме около 3 супени лъжици бял оцет и чаша вода, които се смесват и варят в продължение на 3-5 минути. Също така, по време на готвене, затворете всички врати и прозорците в кухнята, така че парата да започне да се проветрява веднага. Освен това, не позволява вонята да се разпространява през стаята. И на трето място, не забравяйте да почистите мивката ефективно. Разберете повече и за това как да направите почистване на тавани и мазета по-ефективно.

 

Scroll to Top