За кого е подходяща дълга рокля с пола на точки

Противно на общоприетото схващане, модата на точки, особено в по-голям размер точки, не е предназначена само за тийнейджъри и млади жени. Те могат успешно да се носят от зрели жени, с правилен избора на подходящи аксесоари. За младите дами добре е да изберат класически рокля с малко по-леки форми, които да са адаптивни за „всеки ден“. Важно в избора на подобен тоалет е той да се чувства комфортно.

Дълга рокля за различни поводи, с по-дребни точки подхожда много на по-тънък силует. Трябва да бъдем внимателни в рокля с големи точки, особено с моделите, които визуално разширяват раменете и кръста. Моделите рокли преливащи от едни точки в горната част към други към бедрата са подходящи и за миниатюрните дами.

Модел с плътен цвят топ и пола на точки е подходяща за жени с тесни бедра и масивни рамене, те ще балансират фигурата. Има по-дръзки комбинация от двете с едноцветен плат и платове с райета. Рокли се предлагат в различни модели: дълга рокля с голяма разкроена пола в класически стил с тънък колан на талията и цип. Това създава елегантен външен вид с периферия; елегантен модел в стила на молив, може да се комбинира и с жабо в кръста;

Много нежна и женска дълга рокля от шифон, в комбинация с риза и полка на точка моделира половината на долната част на краката с колан. Вечерните модели могат да съчетават, както големи, така и малки точки.

Scroll to Top