Как да оборудваме малък хол – топ на решенията по света

Изведнъж отговорът на вашия въпрос, как да поместим всичко в един малък хол се оказва именно пред очите ни. Вместо да обикаляте различните кранчета на планетата като Финландия, Япония и т.н., ви предлагам да разгледате тези топ решения:

Италия: масичка за кафе с една малка тайна – за ползите и естетическият ретро компонент аксесоарите могат да се окажат движеща сила в обзавеждането. На първо място, масичката за кафе може да спести от бюджета ви и второ, да съхранява списания и полезни неща, които е трудно да се намерят на място като малка стая. Вторият живот на старите неща в интериора може да внесе и доза настроение. Вижте кой ще ви е от полза някой, който се занимава с Изхвърляне на мебели.

Дания: диван до вратата – понякога дори в малката дневна може да имате големи проблеми с мебелите.

Ние предлагаме чудесно решение да потърсите Хамалски услуги.

Холандия: мобилни мебели

Ако използвате мобилни мебели, за да се освободи пространство, то най-лесният вариант е да имате масичка на колела и кресла в допълнение към дивана.

Швеция: Още светлини – една добра техника да създадете илюзия за повече пространство е като добавите светлина. За целта поставете лампи на различни места, а през деня ползвайте максимално дневното осветление.

Япония: кабинет като продължение на хола – функционалната проба на дизайн в японски стил наподобява вградени ниските рафтове, библиотеки за съхранение, както и дървена облегалка на дивана, страничен рафт и т.н. Ако целите подреждане на мебели и интериор в малка стая опитайте да наемете фирма, която ще изнесе излишните мебели. На разположение е kamion.bg.

 

Scroll to Top