Как да съчетаете туризма в лятната почивка

Ако сте мечтател. Ако искате да покорявате морските дълбини, планински висини или небесни тела, то предлагаме ви нещо, което ще е едновременно – по-безопасно за вас и ще достави по-голямо удовлетворение. Стартирайте вашата вълнуваща почивка. Ето как да съчетаете туризма а лятната почивка:

Гмуркане с акули

Ако филма „Челюсти“ не всели вечния страх от водата у вас, то събирайте нещата и планувайте пътуване до Южна Африка. Има организатори, които предлагат подходящо гмуркане с акули от ноември до юни.

Място за туризъм

Американски компании предлага почивка далеч от гравитацията на Земята. С тях може да отидете в околоземно приключение около орбитата. Удоволствието ще струва $ 25 млн. Въпреки това, скоро се очакват и по-евтини алтернативи, поради възможност от конкуренция. Цената на полета се планува да падне „само“ на $ 200 хиляди.

Спелеология

Ако си падате по поръчкови обиколки в подземията, то една такава се включва в пещерите Ruakiri в Нова Зеландия. Пет часа обиколка на пещерите и най-добрите, които ще бъдат предложени на острова.

Образование от каскадьори

Повечето хора работят Холивуд като каскадьори и професията им изглежда твърде опасна. Но вие не можете да си представите колко забавно е за няколко дни, за да попаднете в кожата на каскадьора!

Посещение на мястото на смъртта на „Титаник“

За да посетите катастрофата на „Титаник“, вече не е необходимо да бъдете професионален водолаз. Канадската компания „The Great Adventure“ предлага екскурзии на руски изследователски кораб „Академик Келдиш“, оборудван с най-модерната технология в света. Тя осигурява и симулация екскурзията пресъздаваща потъналия Титаник, а цената варира около $ 40 хиляди.

Проверете за екскурзии в различни точки на страната и Европа.

 

Scroll to Top