Как да скриете паласките, без да носите корсет

Лекарите казват, че носенето на корсети или други фиксажи по тялото, редовно и за дълги часове е не здравословно за тялото. Експертите казват, че вместо да се съсредоточат върху това да скрият корема, жените трябва да се опита и да подчертават талията си.

Клинове и туника са отлични възможности за тези, които търсят начини да покрития тези места вече. Такива вече са на разположение в различни цветове и щампи. Може да ги откриете във всеки магазин за дамски облекла, бельо и смесена дамска конфекция. Те са изработени от разтеглив плат, непрозрачни материи, които изглеждат като дънки. Топовете за жени, вършат чудесна работа за прикриване на корема, включват щампи, линии, панели, кафтани, кимоно и други стилове. Те могат да разкрият част от бюста, течащ елегантно над корема или да подчертаят талията. Друга ласкателна опция се подстрига, чрез якета, носени върху проста тениска. Това визуално стеснява фигурата и отнема вниманието от стомаха. Най-подходящото облекло може да бъде от голяма помощ, когато става въпрос за прикриване на нежелани криви.

Справяне с цялата империя и излишна линия в талията може да стане и с по-широки дрехи облекла. Така например туниките намират широко приложение сред много жени днес. Те са ефирни, широки и свободни и позволяват на тялото да се чувства комфортно, прикривайки недостатъците му.

Някои модели дамска рокля 504-4 също са големи възможности и подобни на тези на туниките.

Какво трябва да имате предвид

Избягвайте материи, които се придържат към тялото. Не само, че те няма да скрият вашите излишни криви, но и ще фокусират върху тях. Няколко дрехи с разтегливи тъкани са наред.

Ако носите еластичен колан той ще е чудесен начин да прикриете корема. Носете върху широк участък колан над плътно монтирани отгоре дрехи.

Друг добър метод да си помогнете е като скриете издутината около средата. Но се уверете, че плата на дрехата в този участък не е твърде много претрупана от плат. Това може да има обратен ефект.

Подобен преми ум ще направи корема да изглежда по-тесен и бедрата по-широки.

Scroll to Top