Кое определя комфорта на един автомобил

Много производители на автомобили инвестират огромни суми в разработването на комплексни системи за окачване, за да се изгладят неравностите и дупките в асфалта, но не всички прекарват достатъчно за възможно най-комфортното. Оказва се, че дори дребните детайли правят една кола действително комфортна или не. В тези дребни елементи е включен всеки елемент, дори консумативи течности. Повече за такива може да видите сред многообразната гама на Чистачки за всички видове автомобили.

На върха на класацията е стар-ветеран, който знае как да комбинира всичко от сферата на комфорт. От купе с разкошни места и традиционна каросерия, до крайно оформление като най-добрите в бизнеса.

Интересното е, че всеки модел на подиума, сега е на разположение на пазара на употребявани автомобили.

Създателите на нови автомобили съобразяват аверодинамични закони. Те вземат под внимание, факта, че съпротивлението трябва да бъде сведено до минимум. Дори при скорост от 50-60 км/ч, такова не е от съществено значение, но когато съвременният автомобил развива скорост над 130 км/ч всеки малък детайл има решаваща роля за безопасността и комфорта на пътя.

Ето, защо авточасти на западни автомобили сега се предлагат в пълен набор от всевъзможни предложения, които да направят шофирането още по-забавно, приятно и най-вече беопасно.

Scroll to Top